|
| ssiiiR | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 10:57 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 10:57 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:00 am | |
|
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok savaştım senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ediyorum. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne,o güzel insanı kendinden geçiren mimiklerine ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.
Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdır gecelerim. Hastadırı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umutsuzdur gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandır gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin..galiba hiçte sevmeyeceksin Bu bir ölümdür, bu bir fermandır .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, bu beden yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapanır Amansız acılar içindeyim. Ah bir bilsen prenses.. ben seni ne çok seviyorum. Dünya biliyor, bir sen bilmiyorsun. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açıyor. Senin yokluğuna dokunduğumda, içim yanıyor. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana sesleniyorum. Yankısı dönüp dolaşıp, senin kapıların bana kapalı olduğu için. Kendi sesim yine bana ulaşıyor. Anladım ki beni hiç duymayacaksın. Sadece işitmekle yetineceksin yada hiç duyma beni ben geceleri yatağa girince hafifçe yorganı uzerime çekip kızaran vede hafif hafif hafif çişeleyen yağmuru andıran göz yaşlarımla bütün kalbimle sana dua edeyim hep mutlu olman için hep gülmen için acıdan uzak durman için …
Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Sana darılamam çünkü sen sen benim her şeyimsin suyum aşım işim bedenimde canımsın.kanımsın atardamarlarımda dolaşan yaşama umudumsun buram buram kokan memleket hasretimsin sen yakında olup ulaşamadığımsın. Yüreğimde öyle bir acı varki prenses anlatsam inan anlayamazsın. Gerci bende anlatmak istesmde kelimeler yetmez. Cümleler kısa kalır. Dilbilgisi denilen olay ortadan kalkar.parçalayı veririm edebiyatı. Prensesim ben son nefesimi alana kadar yüreğim hep senin için çarpacak senle tanıştığıma seni sevdiğime hiç pişman olmayacağım belki senden hep uzakta olacağım belki asla sana varamayacağım ama sen hep içimde bir yerlerde olacaksın hep seni arayacağım bir bulmak umuduyla. Bir anne nasıl bebeğinin büyümesini bekliyorsa seni öyle beklyeceğim arzuyla şevkatle, sevgiyle bekleyeceğim… asla ama asla bir çocuğun annesinin ölüm günününü bekler gibi bir hastanın öleceği günü nefretle, acıyla karamsarlıkla beklediği gibi beklemeyeceğim… Sen hep benim kızıl elmam olacaksın hep yanan ama bir türlü bitmeyen aşkı cefam olacaksın hep benim için prnsesim olarak kalacaksın… hep umudum olacaksın hep yarınlara baktığımda sağ tarafımsa olacaksın hastayken baş ucumda duracaksın her gülümsediğimde karsımda sen varmıssın gibi tatlı tatlı bana bakıyorsun gibi mimiklerini her zman ki gibi çok güzel kullanıyormussun gibi sana gülümseyeceğim. İşte böyle prensesim sana ne dersem yetersiz kalıyor sen mükmemmel bir insansın ben hep üstüne geldim sen yinede beni kırmamk için çabaladın ama ben evet ben bir sözümü bile tutamadım senden uzak duramadım ama dedim ya prensesim sadece biraz zaman sadece biraz… unuturum diye umut ediyorum unutmalıyım çünkü ben acı çektikçebiliyorıum sende benle acı çekiyorsun sende benle yanıyorsun ben yandıkça evet prenesim dedim ya senden sadece biraz zaman birz da sabır bekliyorum biliyorum bana sabır göztermek cok zor ama biliyorum sende bunu yapacak guctesin ben unutmak istemzken sen unutmamı istiyorsun ben bir taraftan yazarken sen silgi olup siliyorsun umutla sevgiyle yazdığım sayfaları,ben çözmeye çalışırken sen bir düğüm daha atıyorsun elinden geldiğince sıkı bir düğüm açılmaması için dua ediyorsun bütün yüreğinle bense çırpınıyorum sadece beyaz sayfalarda şiirlerde kalıyor çırpınışım.. umudum tükeniyor git gide senden affetmeni istiyorum prensesim senden af diliyorum dedim ya sadece bana biraz zaman tanımanı istiyorum çunkü ihtiyacım var birden bire canımı alamazsın benden bunu yapamazsın biliyorum bunu sende istemezsin o zman sadece son anlarımı yaşamam için biraz zaman ver müsaade et yakından olmasa bile en azından sesini ayda bir de olsa duymaya. Seni yakından görmemek bile olsa senin geçtiğin yollardan geçip hayalini kurmaya … biliyorum sıktım seni yine sen üzülme sözüm namusumdur sözüm her şeyimdir ama dedimya bir ruh bir bedenden kolay kolay cıkmaz zmana ihtiyac vardır kısa bile olsa zaman . sende benden isteme birden bire sevmemişçesine unutmayı unutmam unutmak gelmezki içimden .. istesem bile unutmam ben aklım unutunca kalbim, kalbim unutunca da aklımdasın yasmam için en azından birine ihtiyacım …ben yaşamak istiyorum inadına yaşamak kavuşmamanın inadına yaşamak istiyorum. . . çün kü ben yaşamazsam senin için atmaz yüreğim aklım dona kalmaz uzaklarda senin için … her neyse sıkmak istemiyorum seni artık sen emin ol çok iyi birisin mükemmel iyi bir insansın dedim ya sabır bana gostermek kolay değil.. hıı belki nerden cıktı diyeceksin bu gece kulak tırmalayan bir sesle söylenen bu sözler hiçç sadece yüreğim doluydu bir bulut misali yağmur olup yağdı..sakın yanlıs anlama prensesim bu sitemler sana değil sei unutamayan bana emin ol sadece bana sen elinden geleni yaptın galiba sıra bende galiba artık ben bir şeyler yapmalıyım.. emin ol bu sadece güven tazelemek ve sana verdiğim sözün hala gecerli olduğunu hatırlatmak için yapmış olduğum sitem…hadi iyi geceler prenses dedim ya sana anlatmaya kalksam her seyim yetemeyeceğini.. eksik kalacağın.. hımm sıktım seni galiba yine bak işte üzüyorum seni istemeden elimden olmadan … ama ah bir duysan beni bir işiti vermekten öteye geçsen… ama bu galiba hiç olmayacak hiç ama hiç sen duymayacaksın beni.. offfff sonunu getirmiyorum dediklerimin şimdilik sadece yaşamama yetercek kadar olan kısmını dışarı atmam yeterli.. kendine iyi bak Allah yar ve yardımcın olsun prenses | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:01 am | |
| İki Damla Rüzgar ... Kadife saçlarını savurunca yel vurunca hayalin gözlerime üşüyünce nergiz gülünce gül çağlayınca nehir gel gel yudum yudum, yürek yürek gel konuş benimle bu uzak dünyada
sevdamı çizip mavi bulutlara her gece iki büklüm her gece iki damla gözyaşı iki damla hasret çiçeği ile bekledim seni gelmedin kardelenim, kelebeğim, meleğim
öyle kırılgan, öyle titrek, öyle ince seni beklerim her gece su ve şiir rengi akar sol yanım eririm senin için hece hece
sen ki, iki damla yağmur, iki damla çiy İki damla gözyaşı, iki damla sevinç olur düşersin yüreğime gizlice
sen ki, iki damla rüzgar iki damla kor, iki damla öfke olur tutuşturursun bedenimi her gece
ey hayatımın kaynağı güzel hikayem ölümsüzlüğün adı aşkım nerdesin gel
gel ey saçlarıma düşen kar hayatıma esen rüzgar yüreğime saplanan hançer gel artık ne olursun
yoksan varsın dal yetim kalsın solsun gül bülbül figan etsin hazan rüzgarları essin dört mevsim
yoksan üryan düşsün ağaçlar dal kırılsın hicran döksün gül hüzün yağmurları yağsın dört mevsim
Ey elif gözlerin ışığı, gönül mihrabım gel gel de şiirler oku bana masallar anlat mutlu, mavi çiçekler açan...
| |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:07 am | |
| .....♥kırık bir aşk.................hikayesi bu...♥ ..♥umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu...♥ ♥güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında♥ ♥gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız♥ ♥yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak♥ .♥bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz♥ ...♥amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz♥ .....♥görüşebilmek zor, görüşmemek zor.♥ .........♥sevebilmek ve de sevilebilmek♥ ............♥ne kadar mümkün sence?♥ ...............♥ne kadar olası bu düş?♥ ..................♥birleşebilir miyiz?♥ .......................♥sen-ve-ben♥ .........................♥bir gün!♥ ..............................♥♥♥♥
Dize geldim anladımki bu alem budur Yazamadım sevdiğime beş altı satır Neyse dedim ve duruldum tutuldum aşka Hem üzüldüm hemde üzdüm susaydım keşke
Duman oldu o halimden eser kalmadı Aşkım ziyanım gülüm baharım Meyhanelerde sakiler derman olmadı Çok istedim olsun diye sensiz olmadı
Bana yine gül yüzünle gel tek sözünle gel Gözüm yolda gönlüm sende kaldığı anda gel Yana yana yaz oldu kışım kor oldu düşüm Can yürekte yürek sende kaldığı anda gel
Geceleri gündüzlere katıp dururuken Sıkılmadan orda burda atıp dururken Uzun ince bu yollarda kayarken alem Ne hallelere düştük ulan durup dururken
Duman oldu o halimden eser kalmadı Aşkım ziyanım gülüm baharım Meyhanelerde sakiler derman olmadı Çok istedim olsun diye sensiz olmadı
Bana yine gül yüzünle gel tek sözünle gel Gözüm yolda gönlüm sende kaldığı anda gel Yana yana yaz oldu kışım kor oldu düşüm Can yürekte yürek sende kaldığı anda gel | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:09 am | |
| Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime Bak
Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu.
Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi.
Ellerin nasıldı? Küçük müydüler? ve parmakların ince uzun mu? Parmaklarını parmaklarımın arasında hissedip, Seninle sahil boyu denizi hiç fark etmeden bir birimize bakıp yürüyemedik. Gözlerinin yeşilinde geleceğe dair hayaller kuramadan, sadece umut ettim gözlerini görebilmeyi. Ve o gözlerinde ki ışıltıyla karanlık gecelerime yol göstermeni istedim.
Acıyı görmek mi istiyorsun. Gözlerime bak! Ve yaşanmamış boşa geçen anların hüzünlü şiir\\\'ini oku, Kirpiklerinden sıyrılıp yanaklarına düşen dizelerimde.
Bensiz yattığın o yataklarda benli hayaller kurma artık. Sabahlara merhaba derken beni seven bir şair var deyip gurur duy sadece. Ve hiç bilme o şairin senin için her gün defalarca öldüğünü. Ve bil ki insan sevdiğiyle beraber olacak mahşerde. Tek avuntum bu şimdilik.
Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben, Ben seni bu dünyalık mı sevdim sandın? Ölüm\\\'müş,terk edilişmiş umurumda değil,gelme istersen. Nasılsa bir gün hayat biletimi kestiğinde, Kavuşma vakti olacak benim için ölüm. Dudaklarımda ki acı tat? Yoksa acı bir tebessüm mü olacak sana ulaşmayı beklemek? Ne yazık hiç bilemeyeceğim.
Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Sen uzakta çok uzakta Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın, Benim gibi.
Seni seviyorum, Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime, Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı, Haykırışı bu sevdiğim. Sana ulaşamasam da, Biliyorum ki zavallı kalbim Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun.
Biliyorum beni sevdiğini Acıyı tattığını da benden uzaklarda Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin? Acı tek taraflı olsaydı, Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu. Ama yokluk kötü sevdiğim. Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü.
Sana her fırsatta koşmak isterken beni durdurmaların, Yüzüne hasret kaldığım günlerde Beni ısrarla kırışlarını hiç anlamış değilim. Eminim yine okuyunca bu şiirimi büzeceksin dudaklarını Ve eminim ağlayacaksın. Ağlamak seni ben yapar sevdiğim Ve beni sen yapanda içimde senin için yanan bir kalple yaşamak. Her gün Üsküdar’da oturup kendimi dinlerim Oysa konuşan sendin hep benimle, Ne martıların vapurlara takılışı, Ne işportacıların bağırışıydı fark ettiğim. Ben denizi seyrederken gözlerinde boğulmayı sevdim. Yosun tuttu gözyaşlarım sensizliğin dalgalarında. Gözlerim ve ben her Üsküdar’a inişimizde Bir gün seninle bir bankta oturup Sadece ve sadece hiç konuşmadan gözlerine bakmak istedik.
Kaç zamandır bir hüzün dolaşıyor odamda. Duvarlar bir şeyler söylüyor sanki Adım adım yok oluşumu izliyorum Her batan güneşin karanlığı getirmesiyle. Sabahlara kadar uykusuz gözlerimle uzaklara, karanlıklara bakıyorum mütemediyen Kayan her yıldızda tek bir şey diliyorum? Ve Senin için yalvardığım namazlarda secdeye kapanıp Rabbime ettiğim dualarım, Tuttuğum dilekle aynı olması ve sonra umudumu yitirmeden Rabbimin bir bildiği var deyip Kabul olmadığında dualarımın Tekrar tekrar yalvarmalarım.
Seni okyanusların diplerinde Bir midyenin içinde ki İnciyi görme ihtimalimin olmadığı gibi kabul ettim aşkım Ve seni hiç ulaşılamayacak dağların zirvesinde Koklayamayacağım bir çiçek olduğunu fark ettiğimde Tek bir şey düşündüm?
Dokunamadan tenine, Öpemeden öpülesi dudaklarını mahşere erteledim vuslatı. Ben o kargaşada ne yaparım bilmem ama İnsan mahşerde sevdiğiyle beraberdir derler Seni seviyorum meleğim.
Acımasız olan ne sensin ne de ben, Bize gümüş tepsiyle sunulan hüzünlü bir hayat sadece Ve kabul etmesi zor olan bu ayrılıklara katlanmak sanırım. İnsan yaşamın değerini Yüzü ve kalbi güldüğünde anlıyor Anlıyor ki ölüm sadece toprağa girmek değil Ve nefesi kesilene kadar yaşadığı her şeyin Gözlerinin önünden geçmesi değil. Ölüm sensizliğin sadece yaşarken verilen cezası sevdiğim.
Seni bulduğumda sevgi anlam kazandı Her anımsadığımda yaşamamım oldu gülüşlerin Hiç tükenmedi içimde senin için yanan ateş Ve ben o ateşle yanmayı, Sırf seni sevmek olduğu için İnan bana çok sevdim. | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:10 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:11 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| | | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:15 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:16 am | |
| Uzağımdasın..Ellerim yetmiyor sana dokunmaya..En uzun yollar bile bitiyor,sana varmıyor sonunda,görüp yıkılıyorum..Hayallerimize ne oldu? Neden yarım kaldı her şey? Neden her şarkı tüylerimi diken diken ediyor,seni anımsatıyor? Gelmiyorsun çünkü..Saçma sapan bir mevzunun peşine takılmışım,ona ağlıyormuşum güya..Bilmiyor musun,her damla gözyaşım sanadır!! Sanadır tüm isyanlarım,hüzünlerim.. Çiçek kokulu güzel duyuşlarım sanadır..
El olmuş bakıyorsun uzaktan, ''sen'' kokmuş düşlerime..Kalbime vurgunların var..Dayanıyorum uzaklığına..Gönülden sevmiştim..Gönlümü vermiştim..Kendimi attığım her bir köşe,kapatmış kapılarını..MEvsimler dönüp durmuyor artık..Üşüdüğümde sıcak oldu diyorum,öylesine kaybettim kendimi..Ya da öylesine kandırmaya alıştım kendimi diyelim..Kış mevsimi geldi oturdu yüreğime..Dev dalgalar kumlara yazdığım adını her defasında siliyor...Her defasında tekrar yazıyorum,mavilerin inatçılığı bu ya o da siliyor tekrardan...Ama söyle sevgilim,kumlar biter mi?!
Yine hüzün var gecelerde..Balkonumda müzik sesleri,muhteşem tınılar..Ve bazen sokaklarda bizim gibi dolaşan insanlar..Duymayacaını bilsem de,sana haykırmak istiyorum..Seni hep sevdim,hep!! Şimdi başka yerlere gitmeliyim..Başka yazılara..Şimdi beynim,başka yazılar için biçilmiş kaftan..Sana uymuyor artık tümcelerim..Sana uyduramıyorum kendimi..Kalbim saklandı yerine..
Söyle ortaya yüreğini koymadıktan sonra..Neye yarar yazmak?
Sana son kez sesleniyorum karanlık hüzünlerimle..Seni sevdim ben..MAvilerin inatçılığıyla,yağmurun saflığıyla,anne sıcaklığıyla sevdim seni..Seni hep sevdim,her şeye rağmen! | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:17 am | |
| İnsanları alabildiğine sevmeyi, Bırakmazlar yanına. Böyle çekersin cezasını Üç duvar bir kapı arasında; Onlardan ayrı Böyle onlardan uzak. Yasak sana,boylu boyunca sokaklar, Bahçeler ,yalı kahveleri. Dostlara şimdi mektup değil, Bir selam yasak! Kapılar demir sürgülü,çifte kilitli, Kapalı ,hürriyete giden yollar; İçerdeki içerde mahzun, Dışardaki dışarda. Buradaki her şey sade: Ekmek ve su,düşünceler... Emirler çeşitli: Kapıda kilik,emir, Uzakta düüdk,emir, Emir,dışarda dikilen nöbetçi. Hürriyeti çoktan unuttum, O yemyeşil masalların kızıdır Eskiden sevilmiş. Bir ince hastalıktır olsa olsa, O şimdi ciğerlerimde. Şu pencereye verdim kendimi, Bütün üzüntülere karşılık, Boğazın suları üzerinden Karşı sırtlara açılmış pencereye. Üsküdar’ı bilmezdim eskiden, Burada ısınıverdi kanım. Vurgunum şu Kızkulesi’ne; Ne de şirin görünüyor Uzaktan Karacaahmet; Hiç de söyledikleri gibi degil, Bana düşündürmüyor ölümü... | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:21 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: ssiiiR Perş. Şub. 28, 2008 11:25 am | |
| | |
| | | PrenSeS Moderatör