| Yeni Güzin Ablanız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BabyFace Admin
Mesaj Sayısı : 784 Kayıt tarihi : 01/01/08 Nerden : Askbahcesinden..
| Konu: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:00 am | |
| arkadaşlar güzin ablanız artık sizlerle iyi forumlar (: | |
|
| |
ArIza_mICNatIsI Admin
Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 30/12/07 Yaş : 36 Nerden : AskBahcesinden..
| |
| |
güzin abla Moderatör
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 27/02/08 Nerden : türkiye nin bir memleketinden
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:18 am | |
| | |
|
| |
ArIza_mICNatIsI Admin
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:19 am | |
| | |
|
| |
BabyFace Admin
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:27 am | |
| yuhh arıza yuhhhh başka ne kaldı abi üyelere kötü örnek oluyosun ama çok teessüf ederim güzel sorular sor | |
|
| |
ArIza_mICNatIsI Admin
| |
| |
BabyFace Admin
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:41 am | |
| hoşgeldin güzin abla seni aramızda görmek çok güzel | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:43 am | |
| h.qeldinizzz aramısaaa katılmanısa mutlu olduk:) benem halim depreşik qüzin apla yha ben nasıl uslancam:D | |
|
| |
güzin abla Moderatör
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 9:56 am | |
| öncelikle teşekkür ederiim arkadaşlar - PrenSeS demiş ki:
- h.qeldinizzz aramısaaa katılmanısa mutlu olduk:) benem halim depreşik qüzin apla yha ben nasıl uslancam:D
sevgili prenses senin durumun belli olanların farkındasın bunu bilmen büyük bir adım önemli olan iradenle bunu başabilmektir.ypabileceğinden eminim öpüldün imza: güzin ablan | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Çarş. Şub. 27, 2008 10:02 am | |
| tşkler hayır demeyide öqrenmem lasımmıs benim apLa yha:S bu forumda en küçük benem emin ol sana çok soru sorjamm mjks aplam:) | |
|
| |
SoLuCaN Admin
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Perş. Şub. 28, 2008 1:06 am | |
| Hg güzin abla.Benim bir sürü sorunum var hangisini desem bilmiyorum.ilk önce arkadaşlarım beni hep arkamdan vuruyor. 2. si kız arkadaşım yok nasıl edinebilirim :D:D | |
|
| |
KuMSaL Admin
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız Cuma Şub. 29, 2008 2:00 am | |
| slm güzin abla hoşgeldin aramıza benim derdime daglar dayanmaz bakalım sen dayanabilecekmisin benimde sana küçük bi sorum olacak içimde sanki kötü bir ruh var ve bütün kızlarla cıkmak istiyoo nekadar kendimi tutmaya frenlemeye calıssamda elimde degill dayanamıyorum bi cok kişinin günahına giriyorum bana yardım edin cıkabilirseniz içinden şimdiden tskler cvbınızı sabırsızlıkla bekliyorum.... | |
|
| |
güzin abla Moderatör
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız C.tesi Mart 01, 2008 12:09 pm | |
| - SoLuCaN demiş ki:
- Hg güzin abla.Benim bir sürü sorunum var hangisini desem bilmiyorum.ilk önce arkadaşlarım beni hep arkamdan vuruyor. 2. si kız arkadaşım yok nasıl edinebilirim :D:D
gldim arkadaşlar sorulanızı cevaplıyorum arkadaşım.arkadaşlarım arkamdan vuruyor diyorsun arkadaşlarını seçerken onlarla konuşurken hiç dikkat ediyormusun?onları tanımaya çalışıyormusun?arkadaş bu önüne geleni arkadaş diye seçmiyoruz değilmi? ben hayatta şunu öğrendim insanoğlundan herşeyi bekleyeceksin.tabi insan sarrafı olacaksın ki kimin ne olduğunu anlayasın bide diyelim başına kötü bir olay geldi o olaya takılıp üzülmeyeceksin.olaydan çıkan dersleri alacaksınki aynı hataya düşmeyesin kız arkadaş öyle manavdan meyve sebze almak gibi değildir.herşeyin bir zamanı vardır.çevrene bak derim .beğendiğin biri varmı?gerisi sana kalmış.umarım yardımcı olabilmişimdir | |
|
| |
güzin abla Moderatör
| Konu: Geri: Yeni Güzin Ablanız C.tesi Mart 01, 2008 12:13 pm | |
| - KuMSaL demiş ki:
- slm güzin abla hoşgeldin aramıza benim derdime daglar dayanmaz bakalım sen dayanabilecekmisin benimde sana küçük bi sorum olacak içimde sanki kötü bir ruh var ve bütün kızlarla cıkmak istiyoo nekadar kendimi tutmaya frenlemeye calıssamda elimde degill dayanamıyorum bi cok kişinin günahına giriyorum bana yardım edin cıkabilirseniz içinden şimdiden tskler cvbınızı sabırsızlıkla bekliyorum....
selam öncelikle dayanılmayacak bir dert değil merak etme kötü bir ruh mu?sen buna inanıyormusun?sanırım kızları çok seviyorsun gerçek aşkı bulamadığından olabilir kızlarla çıkma isteğin.herşeyin bir vakti vardır.çıksan kızlarla noolacak bir sonuç varmı? yok hepsi boş herşeyden önce kendini sorgulamalısın?olanları anlarsan gerisini çözmek çok kolay.... sevgiyle kalın.... imza:güzin ablan | |
|
| |
| Yeni Güzin Ablanız | |
|