| EmRe aYDıN | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
PrenSeS Moderatör
| Konu: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:19 am | |
| BELKİ 1 GÜN ÖZLERSİN Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken .
Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ...
Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ...
Belki bir gün özlersin ...
Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:20 am | |
| BU KEZ ANLADIM Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:20 am | |
| GİT Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
“adam olmaz” dedin senden “adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme
“artık olmaz” dedin senle “çok eskitti beni bu hikaye” “tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe
Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle..
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:21 am | |
| KİM DOKUNDUYSA SANA Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
“yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam
Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem
Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:22 am | |
| UNUT GİTTİĞİN BİR YERDE Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bi de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende
Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım
Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bi de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Perş. Ocak 10, 2008 6:23 am | |
| AFİLLİ YALNIZLIK Ölsem , ölsem , ölsem hemen şimdi…. Kacsam , gitsem ,kacsam tam da simdi…
Bu kez pek bi afili yalnızlık aldatan bi kadın kadar düsman Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan…
Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bi kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik , bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste,ne halim varsa gördüm… Çok koştum , çok yoruldum ve şimdi bende düştüm…
Sövdüm , sövdüm , sövdüm ben dünyaya… Acılara , sokaklara ait olmayan insanlara…
Bu kez pek bi afili yalnızlık aldatan bi kadın kadar düsman Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan…
Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bi kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelilk , bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste,ne halim varsa gördüm… Çok koştum , çok yoruldum ve şimdi bende düştüm…
Değmezmiş hiç uğrasmaya, bu kez mecalim yok hic dayanmaya,dayanmaya…
| |
|
| |
BabyFace Admin
Mesaj Sayısı : 784 Kayıt tarihi : 01/01/08 Nerden : Askbahcesinden..
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Cuma Ocak 11, 2008 3:27 am | |
| bir emre aydın hayranı olarak tşk etmeden geçemicem tşkler emeğine sağlık bütün parçalarına hastayım | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: EmRe aYDıN Cuma Ocak 11, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: EmRe aYDıN C.tesi Ocak 12, 2008 11:45 am | |
| | |
|
| |