Formun Dogru Adresi.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Formun Dogru Adresi.

Forumun Tek ve Dogru Adresi Askbahcesi.Forumh.Net

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum

2 posters
YazarMesaj
BabyFace
Admin
Admin
BabyFace

lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum Empty
MesajKonu: lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum   lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum EmptyPtsi Ocak 07, 2008 4:48 am

Lise 3'e giderken ilk dönemlerdive katkı parası alınacaktı.Bizim durum biraz sıkıntı yarattığı için maddi destekde çıkamıyorduk.Birgün ben lisedeyken eve telefon gelmiş babaannem açmış.Eğitime katkı parası verilmemiş falan kadın duyunca liseme gelmez mi?Tenefüste aşağıinerken onu gördüm tanımamazlıktan geldim ama oğlum diye bağırmasın mı bana.Çok sinirlenmiştim ne işin var diye hatta kızdım ona.Benim koluma girip müdür lazım dedi.Tani öyle de bir inatçı.Müdürün odasına girdik.Bizimki 'Sen nasıl böyle falan yaparsın bizim maddiyatımız kesih torunum acından öğle kalkıyor o yüzdenöğlenci yaptık.Üstündeki formayı komşular bağışladı.Pantolonu üzerinden düşüyor görmüyon mu ? ' demesin mi.....REZİLLİK.Müdür de teyzciğim sakinleş otur şöyle dedi.Ben ise çıkalım falan.Babaannem ohh bir oturdu.Müdür ne içersin diye sorunca babaanem'Bir ayran alıym bol köpüklü' demesin mi?Öldüm resmen öldüm.Dışarı çıktım baabannemi bekledim.Derse de girmedim.Çıkınca hemen kolundan tuttum bana 'dur oğlum tualetim geldi' deyip direk yandaki öğretmenlerin erkekler tualetine girmesin mi? Ben mecburen bekledim.İşi uzun sürdü.Ben ise içimden yavaş ol babaanne duyan olucak diye içerliyorum.tam bu arada bizim bedenci geldi.Bana ne işin var burda derse girsene deyince içerden sesleri duydu.Bu ne deyip içeri geçti ve 'Okulumu yıkıyorsun bu ne ses der demez babaannemi tualet kağıtlarını çantasına koyarken yakalamış.'Teyzecim bunu yapamasın hakkın yok onlar devletin malı ' ama babaannem dinler mi'Evde yok napalım hırsızlık mı yapalım bizimde yaşamak hakkımız değil mi? deyince ben hemen geri adım attım.AMa arkamdan babaannem adımla hitap edince bedenci direk gözlerimin içine baktı.Oğlum bu kadını der demez direk kendimi sdışarı attım eve koştum.
Emir
Admin
Admin
Emir

lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum Empty
MesajKonu: Geri: lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum   lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum EmptyPtsi Ocak 07, 2008 5:01 am

emegine saglık Very Happy

lise 3 deyken babaannem yüzünden eve koştum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-