| Gencebay | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emir Admin
| Konu: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:11 am | |
| İç Benim İçin Kapın çalarsa mazin ile Ne olur bir şişe aç benim için Ben hiç ayılmadım gittin gideli Sende bir kaç kadeh iç benim için
Bir gece veda et tatlı uykuna Girdiğin günahı off sarhoşken kına Yarıda bırakma allah aşkına Bu gece kendinden geç geç benim için
Nasıl bir yanlışa ben adım attım Nasıl bu günahın zehrini tattım Sana nasıl kıydım nasıl aldattım Anlatmak o kadar güç güç benim için
Hoş görme affetme yaptıklarımı Kaldır yeryüzünden artıklarımı Tutuştur resmimi mektuplarımı Savur küllerini saç saç benim için
Maziden eserse hasretin yeli O güzel günlere uç uç benim için Ben hiç ayılmadım gittin gideli Sende birkaç kadeh iç iç benim için
Nasıl bir yanlışa ben adım attım Nasıl bu günahın zehrini tattım Sana nasıl kıydım nasıl aldattım Anlatmak o kadar güç güç benim için
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 9:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:20 am | |
| Sen Sev Beni Sev dedim sen sev beni, sevsen ne olurdu Al dedim şu gönlümü, alsan ne olurdu Nazlanma nazlanma fazla naz bıktırır Benim ol bana gel sarıver seviver desen ne olurdu
Offf... Doldur aşk kadehini içip sarhoş olayım Öyle sarhoş et ki aşkımı bulayım Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın rabbim canımı senin kollarında Al canimi yarabbi onun kollarında
Geçtiğin bu yollardan bir daha geçeceksin Ne ektin ise bir gün onu biçeceksin Aldanma aldanma dünya halidir bu Aldın benim ahımı sen de seveceksin
Offf... Daha dün bir çocukken sevmek nedir bilmezdim Karşıma çıksaydın önünde eğilmezdim Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın canımı yarabbim senin kollarında Al canımı yarabbi onun kollarında | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:22 am | |
| Anlatamam Ki Hangi söze sığarsın sen Anlatamam ki anlatamam ki Seni bende bir daha yaratamam ki Sensin bu gönlüm sensin bu ömrüm Yaşatamam ki yaşatamam ki
Sen her sözde bir kitapsın anlatamam ki Senin gibi bir sevgiliyi yaratamam ki Dile benden ne dilersen Yok diyemem ki yok diyemem ki
Aşk sihrine güç mü yeter dur diyemem ki Seven gönlü kim susturmuş sus diyemem ki Senden gelen hiçbir şeye git diyemem ki Anlatamam ki anlatamam ki Senin gibi bir sevgili yaratamam ki
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 9:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:24 am | |
| Allah Bizimledir Ettiler aşkımı benden biçare Ne bahtım uyanır ne feryat çare Bir zulüm dünyayı kana bulamış aman Ben mecnun aşk mecnun kader divane
Ayrılık bile ağlardı Ayrılığı yaşasaydı Utanırdı ettiğinden Felek aşkı tanısaydı
Sabret gönlüm sabret sabret Allah bizimledir Allah bizle Allah tek ümittir ümitsize Hangi kitap yazmış insan köle diye Mutlaka çare var çaresize
Sonsuzluğun günü bugün Ayrılığın günü bugün Yaşanan en büyük derdin Yaşandığı gündür bugün
Her hasretin arkasında Bir ümidin bin nazı var Her adımda bir acının Silinmeyen izleri var
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 9:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:31 am | |
| Al senin olsun Al senin olsun bende ne varsa, İstemem mutluluğu senden uzaksa,
Ver bana gönlümü dert olacaksa, Gönlünde başka aşk yer bulacaksa, Bahtını bahtımın kaderi yaptım, İsterim ömrüm senle son bulacaksa,
En büyük mutluluktur seveni sevmek, Zor değil bir gönülde yer bulabilmek, Yaşamak rüyasında gerçeği görmek, Ne güzel bir gönülde dertler öldürmek,
Sanki yaşamamın sebebi sensin, Sen benim bahtıma gülen kadersin,
Batmayan bir güneş doğdu ufkumda, Sen benim gecemi gündüz edensin, Bu alem gülmeyi senden öğrenmiş, Sen aşkın en güzelini aşkla verensin,
En büyük mutluluktur seveni sevmek, Zor değil bir gönülde yer bulabilmek, Yaşamak rüyasında gerçeği görmek, Ne güzel bir gönülde dertler öldürmek.
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 9:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:34 am | |
| Çilekeş Bırak dedim, bırak felek Sevenlerin yakasını Duymadın mı bunca yıldır Aşkımızın duasını Sen mi dedin sevgiliye Böyle zalim olmasını Nasıl taktın boynumuza Bu felaket halkasını
Her gönlün bir köşesinde Yaralanmış bir yer vardır Benim gibi çilekeşin Yaşaması ızdıraptır
Nice ümitlerle bakarken yarına Şimdi biz de düştük kader tuzağına Bize mutluluğu vadeden ümitler Şimdi terk ettiler bizi birer birer
Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm
Ben sabahsız gecelerin kucağında bir çilekeş Sen ümitler ülkesinin karanlığında bir güneş
Artık güneş doğsa doğmasa ne olur Artık kader gülse gülmese ne olur Ben şimdi bir aşkın ümit kurbanıyım Gönül parça parça yaşamak zor olur
Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:37 am | |
| Tutuldu ellerim Tutuldu ellerim tutuldu dillerim Nedir bu ettiğin bana gözlerim Bu aşkta gözyaşı dökebilmeden Durabilecek misin söyle ey gözlerim
Geri dön bu yoldan ey deli gönlüm Bu yolun sonunda sefil olmak var Yasarken ölmektir aşkın böylesi Ölmekten daha zor sürünmek var
Ne güç yeter ne dil seni anlatmaya Ömrüm yetmez belki bir sen daha bulmaya
Yarınım seninle diyebilseydim Seninle yaşayıp seninle ölseydim Görseydin anlardın sevmek ne demek Kaderi ta baştan çizebilseydin | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:40 am | |
| Yağmur Olsan Yağmur olsan bir damlacık yağamazsın ki Aşka benim gönlüm gibi bakamazsın ki Sen sevmekten sevilmekten ne anlarsın ki Gönlüm seni sevip nasıl kahrolmasın ki
Ben mi yarattım aşkı sevdayı çileyi derdi Bir yar istedim yüce tanrımdan Bak seni verdi, bak neler verdi Verdi, verdi, verdi dert verdi
Dinlediğim her şarkı bir aşk hikayesi Anladım ki, bu dünya bir dert meyhanesi Gelen içer, giden içer kaçmış neşesi Gelen arar giden sorar sevda neresi Kimse bilmez nedense bu meçhul adresi
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 9:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:44 am | |
| Aşk Değil Aşk değil aşk değil Beni böyle kahreden senin cefan Aşk değil Ey sevgilim ettiğin Bir değil bin değil az değil
Aşkın yolu diye beni Uçuruma itiyorsun Ölmek bir şey değil ama Beni sensiz ediyorsun Beni senden ediyorsun
Sen aşkımla bende doğan Benden daha büyük bir çilesin Arıyorum sen bul beni Ben nerdeyim şimdi sen nerdesin Bahtının gölgesine sığınıp ta kalmışım Bir dilenci misali el açıp yalvarmışım | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:47 am | |
| Aşk Pınarı Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onunda sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın İçsen benim gibi aşk diye yanarsın Ne ilk içen bendim ne son geçen bu yoldan Herşey başladı aşk pınarında Dertler başladı aşk pınarında
Şimdi arıyorum aşksız günlerimi Meğer zehirlemişim kendi kendimi Aşk pınarı değil dert pınarıymış bu Kaybettim yarınımın ümitlerini ümitlerini ümitlerini Kaybettim yarınımın ümitlerini Sevmemek elde değil zamanı belli değil Bir canım var yaşarım bende değil Bir canım var yaşarım bende değil
Gönlümde sefalet aşkla başladı İsyan etti bana bütün duygularım Her yudum bir zehir her nefes bir alev Her ahımda kaldı arzularım Ah edişte kaldı arzularım
Şimdi arıyorum aşksız günlerimi Meğer zehirlemişim kendi kendimi Aşk pınarı değil dert pınarıymış bu Kaybettim yarınımın ümitlerini Ümitlerini ümitlerini Kaybettim yarınımın ümitlerini Sevmemek elde değil zamanı belli değil Bir canım var yaşarım bende değil Bir canım var yaşarım bende değil. | |
|
| |
Emir Admin
| Konu: Geri: Gencebay Paz Ocak 06, 2008 8:59 am | |
| Müsaaden Olursa Ben Gidiyorum Seninle tanışmam geçen kışındı Romandın gözlerin satırbaşındı Okuya okuya ismin aşındı Bu aşkın modası geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Eşkıya bakışın beni yıldırdı Hançeriyle gururuma saldırdı Gönlüm ayrılığa kadeh kaldırdı Hasretin zehrolsa içti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Bir zaman gözyaşı döktü sürekli Nerede o eski yufka yürekli Kelebek gönlüme çiçek gerekli Senin ilkbaharın geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Masallar anlatıp avutamazsın Talihim gözünü açtı diyorum Ninniler söyleyip uyutamazsın Gönlümün uykusu kaçtı diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Madem ki akıyor gençlik su varı Kalmasın olmadık arzusu bari İşinin erbabı gönlüm süvari Kıskıvrak bir kısrak seçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum | |
|
| |
BabyFace Admin
Mesaj Sayısı : 784 Kayıt tarihi : 01/01/08 Nerden : Askbahcesinden..
| Konu: Geri: Gencebay Salı Ocak 08, 2008 3:25 am | |
| | |
|
| |
| Gencebay | |
|