| aYNa | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
PrenSeS Moderatör
| Konu: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:38 am | |
| Ada Vapuru - Ayna
Sabaha kadar yandı içimde bir ateş, Neleri alıp gitti ne kaldı ah o günlerden,
Rüzgar gibi geçip gittin hayatımdan, Hala her yanımda izlerin var, Rüzgar gibi esip geçtin hayatımdan, Saçlarımda serin bir hüzün var,
Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda, Bir derin sızı kaldı o günlerden hatıra, Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda, O güzel gözlerin var duyduğum şarkılarda,
Bu sabah bulutsuz yağmur gibiyim, yalnızlık çok zormuş, Tanıdık yüzler gördüm, seni sordular hiçbir şey söyleyemedim, Günahların boynuma, Bu işkence, bu acı nereye kadar sürer, bilmiyorum, Nerdesin? Ne yapıyorsun? Bilmiyorum, Ama beni sorarsan, aşık adam ne yapar, ya oturur şiir yazar, Ya da, ya da, ya da dün gece benim yaptığım gibi, Oturup sabaha kadar hüngür hüngür, hıçkıra hıçkıra ağlar.. | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:39 am | |
| Adı Konmuş Ayrılığın - Ayna
Ben o eski ben değilim Çok değiştim, elde değil Ben o eski ben değilim Yüzüm gülse, içim zehir
Ayrılığın sürükleyip, kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında, her gün ağlıyorum Akan yıllar sürükleyip, kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında, seni bekliyorum
Adı konmuş ayrılığın Çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum Günü geçmiş bir sevdayız Çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum
Esti rüzgarlar Bir şehir oldun dudaklarımda Tarih olmuş şarkılarda Hep seni söylüyorum
Adı konmuş ayrılığın Çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum Günü geçmiş bir sevdayız Çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:40 am | |
| Ahu Gözlüm - Ayna
Bir yanımda istanbulun zorlu yolları Bir yanımda memleketin karlı dağları Bir yanımda kadıköyün deli kızları Yüreğimde hasretin var senle doldum ben her nefeste
Az zaman var geliyorum seni almaya Hiç üzülme niyetim yok burda kalmaya Ahu gözlüm benden şüphen olmasın sakın Köylü kaldım buralarda utanç değil ha inan gururla
Ahu gözlüm maralım senden ayrı geçmedi günler Ahu gözlüm yaralım yüreğimde soylu hüzünler Ahu gözlüm karalım aşka düşmek böyle mi dersin Ahu gözlüm bir tanem sen de benden vazgeçmezsin
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:41 am | |
| AKDENİZ Cebimde ucu ucuna yetecek bir para İçimde umutlar Bir çanta ve anılar koyuldum yola Akdeniz merhaba
Tarlada patikada dağlarda Başka bir tat var yollarda Çok yorulmuş bir haldeydim Kendimi buldum aşkında
Bekler sahilde meltem içimde fırtına Yenidende sevebiliriz akdeniz Sensiz avare gecer hüzünlü akşamlar Yenidende sevebiliriz akdeniz
Dereden tepeden gel kıyıdan köşeden gel Yatağını yorganını çeyizini bohçanı Yüreğini kapta gel
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:42 am | |
| ALLAM ALLAM Gemi gelir iskeleye yanaşır Senin gibi taze mene yaraşır Men neyleyim günüm gecem karışır Uyan uyan a gözleri maralım
Allam allam seni yar seni bana yar yar Yar bu gece gelem size yar size balam yar yar
Gemisine bindim sürdüm samsuna Açtım penceremi baktım heryana Samsunun gızları döner ceylana Uyan uyan a gözleri maralım
Gemiler göğü deler direği Göz göl olur sevenlerin yüreği Men sevmişem senin gibi güzeli Uyan uyan o gözleri maralım | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:43 am | |
| ANLATMALIYMIŞ MEGER Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime
Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelma artık gecelerime
O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer
Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ban baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM....
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:44 am | |
| ARTIK HERŞEY BİTTİ Ne Hasta Bekler Yatağı Ne Bir Ölüyü Mezar Nede Şeytan Günahı Seni Beklediğim Kadar Geçti İstemem Gelmeni Yokluğunda Buldum Seni Bırak Hayalimde Gölgeni Gelme Artık Neye Yarar
Artık Herşey Bitti Sakın Elimi Tutma Artık Herşey Bitti Gözlerime Bakma Artık Herşey Bitti Dinleme Kapıları Artık Herşey Bitti Nasıl İnandırayım
Ellerinde Yok Sıcaklık Gözlerin Bak Hep Karanlık Herşey Bitti Herşey Bitti
Artık Herşey Bitti Unuttum O Tatlı Sözleri Artık Herşey Bitti Unut Sende Geçenleri Artık Herşey Bitti Yaktın mı Anıları Artık Herşey Bitti Nasıl İnandırayım | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:47 am | |
| AŞKINDAN ÖLMEDİM YHA Ben bir nazlı sandalda Aklım fikrim yağmurlarda Bir o eski bulut bir sen Dönmediniz, dönmediniz, dönmediniz
Ağıtlardan dağlarım oldu Sabırdan denizlerim Ben bir nazlı sandaldayken nerelerdeydin Lodosum sendin belki ben farketmedim
Aşkından ölmedim ya Aşkından ölmedim Hala bir şansım var bu dünyada Aşktan yana
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:48 am | |
| AY DEGİL MEVSİM DEGİL Tadım tuzum kalmadı senden sonra Çıkmadım dolaşmadım sokaklarda Adını söyletmedim senden sonra Ayrıldık deyip geçtim soranlara
Sonradan kor ayrılık Derlerdi inanmazdım Görseydin bu günleri Ölürdüm bırakmazdım
Ay degil mevsim degil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim Aglıyorum çaresiz
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:49 am | |
| BARİ SEN UNUTMA BENİ!! Son deminde akşam Merhaba dostum hüzün Yalnızım yine yalnız Nerdesin iki gözüm
Böyle mi yaşanır Ayrılık acısı Gözlerimden anla yeter
Gel de al canımı Al da kurtulayım Ayrılık ölümden beter
Sende unuttum hayalleri Sende unuttum sevilmeyi Bari sen unutma beni
Sende unuttum ümitleri Sende unuttum ben herşeyi Bari sen unutma beni
-Şiir - Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Susmalıydım, tutamadım kendimi Bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bi acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi Bari, bari sen unutma beni | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:51 am | |
| BİR SEN VARDIN Bir beyaz gül attım suya Arnavut köy kıyısında Şimdi senle olmak varken Ağır oldu bu son veda
Tutunacak bir sevda Olmadı yanımda Yüzünü ezberledim Aşiyan yolunda
Bir sen vardın bir de rüzgar Her şeyimdin bir zamanlar Senden sonra bende bittim Her yanım sen gözümde yaşlar
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:52 am | |
| ÇOCUĞUM Dur, vakit geçsin biraz otur,acını anlatan bir şiir yaz Sus gözlerini bkma ihanete Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz
Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer Geçer bu kahırdan günler Çocuğum düşünme birazcık yalan Aşk için söylenen şeyler
Bir sabah uyanınca Farklı olur tüm dünya Bir insan suretinde tanıdık biz sevdayı Aşk Tanrı'nın armağanı geri çevrilmez Bu acı hep asildir kolay kolay silinmez
Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer
Her zaman kaybeden gider (Geçer bu ateşten günler)
Güneş batmadan yıldızlar Görünmez elbet Gelecek günler ne alır ne Verir bilemem Bildiğim ,şarkılar biten aşkların Cenaze törenleridir Bir şarkı söyle göm gitsin Göm gitsin yalanları Göm gitsin yalnızlığı Göm gitsin acıları Sonrada otur, yüreğin yeşerene kadar ağla Bırak,bırak başka bir yerde Büyüsün o bebek Belki böylesi daha iyi
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:53 am | |
| DUR BİRAZ Dur dur biraz Bir dur acele etme Dur dur biraz gitme Dur iki sözüm var yüreğimde Onu duy da git, Dur çok yağmurum var dinle
Yıldızlardan taç yapsaydım Nehir zülfüne Bir minik dövme olsaydım Güzel teninde Ve sende beni sevseydin Sevmedin ki! Sevmedin ki! Sevmedin ki!
Böyle aşkın göz yaşı Deniz olur dünyaya Ben bir ömür harcadım Bu paramparça sevdaya...
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:55 am | |
| DOĞUMGÜNÜ Bugün özel, bugün güzel bir gün İçimde tarifsiz bir huzur var Bütün gece dua ettim yine Ne güzelmiş senle yaşananlar
Takvimlerden bir gün daha düştü Bir gün daha gidişinden sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak zor sensiz yaşamaya
Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğumgünün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın
Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğumgünün kutlu olsun canım Sana ait benim tüm hayatım
Bu sabah çok erkendi uyandım Karanlıktı hala tüm sokaklar Yağmur yağdı yıkandı tüm şehir Güneş açtı bütün hatıralar
Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım İki damla aktı gözlerimden Sevdiğin bi türküyü fısıldadım
Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğumgünün kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın
Doğumgünün kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğumgünün kutlu olsun canım Sana ait benim tüm hayatım | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:57 am | |
| FESLEĞEN Yağmurla Gelen İlkbahar Gibi Gözlerin Bıktım Geceden Herzaman Güzeldi Düşlerim Niyetim Sensiz Gel Fesleğen Kokulu Yarimsin Çarem Sensin Gel Alnıma Yazılı Tazemsin
Sevmedim Yalanı Sevemem Ben Aldatmam Seni El Gibi Anladım Aşkı Gözlerinden Oldum Bende Sen Gibi
Aşkıma Saygı Bekliyorum Senden Bir Acı Türkü Dinliyorum Yelden Mevsimi Geçtim Geçmiyorum Senden Bir Acı Türkü Dinliyorum Yelden
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:58 am | |
| GARİBİM Garip Geldim Dünyaya Şan Şöhrete Aldanma Bedel Ettin Aşkımı Yürek Kaldı Dağlarda
Ne Acılar Yaşandı Ne Yareler Kapandı Uykular Haram İken Gülüşlerim Yalandı
Garibim Hadi Gül Biraz Bu Bahar Dallar Kiraz Yaşamak Hep Böyledir Su Biter Seller Durmaz
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 6:59 am | |
| GECELER Bir dağın başındayım yapayalnız karanlık Karlar var karlar var bembeyaz Bir kapı önündeyim ardı nedir bilinmez Sevmek var sevmek var zamansız
Ölüm kalanların uydurması ateş yananların Doğru bir yoldur ancak dönüşü olmaz yanlışa
Geceler bana seni anlatıyor Geceler kor ateşler yanıyor Geceler bir hüzündür sarıyor Geceler bir umudum yok mu?
Bir yolun başındayım yorgun argın kararsız Tozlar var kuru dallar sapsarı Bir aşkın buhranında sensizlik derdindeyim Gitmek var bitmek var çaresiz
Buradaydık geçen yıl aynı tarih Seninle çok mutluyduk sesini duydum dün gece
Geceler bana seni anlatıyor Geceler kor ateşler yanıyor Geceler bir hüzündür sarıyor Geceler bir umudum yok mu? | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:00 am | |
| GELİNCİK Varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız Bende seni öyle sevdim özüm gibi yalansız İş ararken kahvelerde inanan gözlerin vardı O dalgalı saçlarında gül kokan umut vardı Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı Aş pişmeyen ocaklarda aç doyuran umut vardı
Söyle birbirimizi nasıl sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim
Sevdik birbirimizi deli sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim
Varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız Bende seni öyle sevdim özüm gibi yalansız Gözlerinde bir ümitti yanıyordu yürek gibi Yoksulluğun pençesinde arıyordu gözlerini Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı Aş pişmeyen ocaklarda aç doyuran umut vardı
Söyle birbirimizi nasıl sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim
Sevdik birbirimizi deli sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim
Şiir
Sen yüreğimin çayırlarında Her mevsim umudu müjdeledin bana Sen benim ellerinden tutabildiğim Yanağını okşaya bildiğim Sarılıp ağlayabildiğim Dostum, sırdaşım, biricik sevdam Ayrılık unutanlara mahsus Ben seni unutamadımki Ben senden ayrılamadımki Yıllar neleri götürdü özümden Neleri unuttu yüreğim Selemi kapıldan yoksa İstanbul yamacında Söyle suçumuz neydi bizim.
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:01 am | |
| GİTTİĞİN YAĞMURLA GEL Geldiğin vapurla hasretim döner, Geldiğin yağmurla yangınım söner,
Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler, Yüreğime kazınmış O güzel gözler,
Gittiğin yağmurla gel, Küskünüm yağmurlara, Gittiğin yağmurla gel, Böylesi daha güzel,
Bugünlerde içim sıkıldıkça düşüyorum yollara, Bugünlerde seni düşünüyorum sık sık, neden? Bugünlerde pek konuşmuyorum ben kimseyle, Ortaköy'ü bilirsin. aynı kahvedeyim çok zamandır, Herkes aynı, herşey aynı, Bir tek, bir tek sen yoksun...
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:03 am | |
| GÜNLER GEÇİYOR Günler geçiyor Herşey daha dün gibi Maziye baktım da yine Günler geçyiyor deliler gibi
Mevsim dönüyor Nisan yağmurları öncesi Son kez görsem diyorum Bir yudum seni
Hasret bir bulut geldi gitmiyor Sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor Alsam başımı gitsem diyorum Gittiğim her yerde hasretin terketmiyor
Hangi rüzgar bana senden haber getirir Yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim Hangi rüzgar sana benden selam götürür Kıyıda külü, geçmişe ağlayan, sönmüş bir ateş gibiyim
Dağlar duman olmuş gönül dağlar gibi ol Küsme bırakıp gidenlere Bir gün çözülür tüm sırlar Bir gün yıkılır duvarlar Aşkın gücünü bilenlere
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:07 am | |
| İSATANBUL SENMİŞSİN Dün gece yatak yorgan döşek, Uyandım kanter içinde Dünyayı kalayladım biraz, Kötülük yok aslında içimde Neden böyle yapayalnız, Neden çaresiz gibi Senden bir haber gelmez biliyorum Senden bir umudum yok gibi
İstanbul`dan kolay kolay gitmezdim bilirsin Tadı tuzu sendeymiş meğer istanbul senmişsin İhtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin İstanbul bitmedikçe sen hala benimsin (istanbul bitmedikçe ölene dek benimsin) | |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:08 am | |
| KADINIM Gece yarısı apansız uyandım Balkondan mehtaba baktım Yine dolunay çözdü ruhumu Ben henüz sensiz yapamıyorum
Kimbilir şimdi nerdesin Hangi ev hangi şehir kimlerlesin Belkide benim gibi yenik düşmüş Tozduman paramparça bir güzdesin
Sen benim kadınımdın Sen benim insanımdın Senden sonra olmuyor Sen benim hayatımdın
Ben henüz sensiz yapamıyorum El ele aşıklar geçiyor bazen Kızın saçı sana benziyorsa yüzümü çeviriyorum Her adam bana benziyor biraz Hassas kaybetmeyi kabullenmiş Ve her kadın sana benziyor Unutkan yorgun boşvermiş Bu gece dün gece gecelerce günlerce Ben henüz sensiz yapamıyorum
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:14 am | |
| ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ!!! Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyim Gonca gülü dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yaşamak hüner değil Seninle ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsem de Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni
>>>ßRK<<<
| |
|
| |
PrenSeS Moderatör
| Konu: Geri: aYNa Paz Ocak 06, 2008 7:26 am | |
| Varoşların aşkı
Varoşların aşkı gerçek olur çıkarsız
Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız
İş ararken kahvelerde inanan gözlerin vardı
Aş pişmeyen ocaklarda aç doyuran umut vardı
Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı
Yalınayak çocuklarda tertemiz gelecek vardı
Söyle birbirimizi nasıl sevdik saçları sırma gelincik
Gözleri sürme gelincik suçumuz neydi bizim
Sevdik birbirimizi deli sevdik suçmuz neydi bizim
Saçları sırma gelincik suçumuz neydi
Varoşların aşkı gerçek olur çıkarsız
Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız
Gözlerimde bir ümitti yanıyordu güneş gibi
Yoksulluğun pençesinde arıyordu gözlerini
Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı
| |
|
| |
BabyFace Admin
Mesaj Sayısı : 784 Kayıt tarihi : 01/01/08 Nerden : Askbahcesinden..
| Konu: Geri: aYNa Salı Ocak 08, 2008 3:26 am | |
| tşkler bitanem hepside süper parçalar emeğine sağlık | |
|
| |
| aYNa | |
|