Eved dediğim gibi resimli anlatım Bu gün hazırladım aslında dün koyucaktım gece gece uğrasmadım neyse cok konusmıyım
arkdaslar önce programı indireLim Dil Olarak Türkçeyi Secelim.Hepimiz İçin En Uygunu Bu.Daha Sonra Oluştur Butonunu Göreceksniz Programın Altında Oraya Tıklayın Karşınıza Menüler Çıkacaktır.
Ordan Prorat server Oluştur Secenegini Tıklayın.Resme Bakalım :
Sonra Önümüze Çıkan Bölümde İse :
Mail Adresinizi ve icq numaranızı ayarlıyorsunuz. (Serverı açan kişinin Ip, Port Bilgileri mailinize-icq'nuza gelicektir.)
Sonra Genel Ayarlar Bölümüne Tıklıyoruz ve :
Bu Bölümde Victim Yerine İstediginizi Yazabilirsiniz Karşınızdakinin Lakabı Fln.Şifre Yerini Doldurun Çünkü Baglanırken Sizden İstenecektir.
Dosya Birleştir Bölümünde İse İstediginiz Bi Dosya İle Birleştirebilirsiniz.Sizin Yaratıcılıgınıza Kalmış.
Not: Birleştirilecek dosya 10 MB'yı Geçemez.
Daha Sonra Server Simgesi Bölümünden İstediginiz Simgeyi Secin Serverı Oluşturun. Prorat Klasöründe aynı dizince bind_server veya server adında serverınız oluşmur Olur.
..bakın Programda virüs var demeyin Zaten Virüs programı olduğu İçin doğal olarak antiler oter ama virüsün adı propat oalrak cıkar pcnize Kesinlikle Zarar vermez MeLanKoLia